El llibre del Manel i la Camil·la Diàlegs sobre ètica Ernst / López, Celso / Vicuña, Ana María Tugendhat
Per què l´assassinat és el pitjor dels crims?

Quan hem d´ajudar els altres?

Per què hem de respectar els altres?

Què significa ser responsable?

Per què hem de complir les promeses?

Per què no està bé robar?

La vida té algun sentit?

Aquestes qüestions i moltes d´altres donen lloc a discussions animades i de vegades fins i tot acalorades en què el Manel, la Camil•la i els seus amics diuen el que pensen i senten, inquiets pels esdeveniments de què parlen els seus pares a casa, que veuen per la televisió, al carrer o fins i tot al pati de l´escola.

Per primera vegada senten la necessitat de trobar respostes a tots els interrogants possibles que generen les accions humanes i que continuaran generant al llarg de les seves vides.

Ernst Tugendhat, el prestigiós filòsof alemany, en col·laboració amb Celso López i Ana María Vicuña, professors de secundària amb una llarga experiència docent a Xile, han escrit un llibre en el qual no es mencionen concepts erudits o noms de filòsofs, sinó que es fonamenta en les vivències quotidianes i la intuïció espontània de tots els joves per acostar-los als grans temes de l'ètica. El llibre del Manel i la Camil·la és, en definitiva, una invitació a compartir una aventura de pensament, saber i diàleg.


Ernst / López, Celso / Vicuña, Ana María Tugendhat

Tema:

Conceptos clave:

Autores vinculados: Tugendhat, Ernst / López, Celso / Vicuña, Ana María

Publico:

IBIC: HPQ
Llibres en català
Código 897007
ISBN 9788474329148
15,5 x 22,5
Pág. 160
Rústica con solapas
P.V.P. 12,9000 €
Precio sin iva 12,4 €
Octubre de 2001