Código 897007
ISBN 9788474329148
IBIC HPQ
Páginas 160
Formato 15,5 x 22,5
Fecha 01 octubre 2001
PVP Papel 12,9€
PVP Ebook

 

El llibre del Manel i la Camil·la Imprimir Gacetilla
Compartir:
El llibre del Manel i la Camil·la
Diàlegs sobre ètica
Per què l´assassinat és el pitjor dels crims?
Quan hem d´ajudar els altres?
Per què hem de respectar els altres?
Què significa ser responsable?
Per què hem de complir les promeses?
Per què no està bé robar?
La vida té algun sentit?
Aquestes qüestions i moltes d´altres donen lloc a discussions animades i de vegades fins i tot acalorades en què el Manel, la Camil•la i els seus amics diuen el que pensen i senten, inquiets pels esdeveniments de què parlen els seus pares a casa, que veuen per la televisió, al carrer o fins i tot al pati de l´escola.

Per primera vegada senten la necessitat de trobar respostes a tots els interrogants possibles que generen les accions humanes i que continuaran generant al llarg de les seves vides.
Ernst Tugendhat, el prestigiós filòsof alemany, en col·laboració amb Celso López i Ana María Vicuña, professors de secundària amb una llarga experiència docent a Xile, han escrit un llibre en el qual no es mencionen concepts erudits o noms de filòsofs, sinó que es fonamenta en les vivències quotidianes i la intuïció espontània de tots els joves per acostar-los als grans temes de l'ètica. El llibre del Manel i la Camil·la és, en definitiva, una invitació a compartir una aventura de pensament, saber i diàleg.

 

Tugendhat, Ernst
Nació en Brno (República Checa) en 1930 en el seno de una influyente familia judía, que en 1938 se vio forzada a emigrar a Suiza y más tarde a Venezuela, huyendo del avance nazi en Europa. Con tan sólo 15 años, ingresó en la prestigiosa Universidad d...
Leer más »

 

López, Celso
Leer más »

 

Vicuña, Ana María
Leer más »

 


Otros libros de la colección Ver colección completa »